A Qualiform Apc Kft bemutatása:

A Qualiform-Apc Kft. 2006 április 1-én Karter 2006 Kft. néven, jogelőd nélkül alakult, az alapító tag társas vállalkozások meglévő szakmai kompetenciájának felhasználására a kemencegyártás és a fémmegmunkálás tevékenységi körökben.
A cég székhelye Apcon, egy 40 éves öntészeti múltra visszatekintő iparterületen helyezkedik el.
A QUALIFORM-APC Kft. munkatársai nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik elsősorban az öntvény- és fémmegmunkálás területén bizonyították az elmúlt években, hogy magas problémamegoldó képességgel rendelkeznek, növelve ezzel a QUALIFORM-APC Kft. üzleti partnerei tevékenységének hozzáadott értékét.
Az elmúlt években a QUALIFORM-APC Kft. mérnöki szakmai kapacitására alapozva, tevékenységét egyre nagyobb mértékben terjesztette ki az alumínium öntvények magas hozzáadott értékű fémmegmunkálására. Ennek érdekében tovább fejlesztette fémmegmunkáló infrastruktúráját( az EU támogatásával), hatékony gyártástechnológiát vezetett be, korszerű programozási módszereket dolgozott ki a pontos munkavégzésre és modern megmunkáló központokat is beszerzett (az EU támogatásával) a tevékenység magas minőségű végzése érdekében.
A következő 2-3 évben technológiai fejlesztéseink célja, hogy meginduljon technológiánk fejlődése az automatizálás irányába. Elsősorban a kisegítő folyamatok, gyártmánytervezés automatizálása célunk.
Hosszú távú tervünk, hogy specializálódni kívánunk a most gyártott típusú termékekre. Ezeket a típusú haszonjármű öntvényeket kívánjuk a lehető legmagasabb minőségben és a legmagasabb készültségi fokban gyártani.
Célunk, hogy a QUALIFORM-APC Kft-t Európa-szerte jegyezzék, mint a motorgyártó cégek természetes partnerét, megmunkált alumínium öntvények beszállítójaként.
A QUALIFORM-APC Kft. kapacitását is ehhez az igényhez kívánjuk fejleszteni az elkövetkező években.

 
 
 
 
 
umft
uszt
mu
mag
   

Utolsó módosítás: 2012.09.25.

Ön a 5145. látogatónk!

főoldal | referenciák | képek | pályázat | kapcsolat

Copyright © Qualiform Apc Kft., 2011.